Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، سید عباس صالحی در جمع خبرنگاران استان فارس با اشاره به موضع‌گیری مسئولان در خصوص هفتم آبان (روز کوروش) گفت: امام جمعه شیراز و نماینده ولی فقیه در استان فارس نظریه‌ای را مطرح کرد که می‌توان با بهره‌گیری از آن مشکلات این چنینی را حل کرد.

وی ادامه داد: نظریه راهبردی مطرح شد که استفاده می کنیم زیرا این نگاه که در این نظریه قرار داده شده فرصت هایی ایجاد می کند که رابطه بین ایران قبل از اسلام و بعد از اسلام ایجاد می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صالحی تصریح کرد: اینکه به ایران قبل از اسلام با چه نگاهی می‌نگریم، در نظریه "تکثرگرایی غیر فروکاهشی" که امام جمعه شیراز ارائه کرد، به منزله یک نظریه راهبردی عنوان شده و راهکارهای سه‌گانه آن مطرح شده است که براساس آن می‌توان آن را انکار یا تحمل کنیم و یا به کمک تفسیر دوره بعد از اسلام، آن دو را با یکدیگر پیوند دهیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درخصوص توقف تدوین قانون نظام جامع رسانه‌ای، گفت: کمیسیون فرهنگی و فضای دولت این قانون را تایید کرد و نگاه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی این بود که اگر آن قانون تعقیب می‌شد به کمک اصحاب رسانه می‌آمد؛ اما چون مجموعه‌ای از اصحاب رسانه درباره آن سئوالاتی داشتند، مسیر متوقف شد.

وی درباره حمایت از سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در توسعه زیرساخت‌های اقتصاد هنر بیان داشت: نوع نگاه مقامات کشوری و استانی می‌تواند این مسیر را بهتر تبیین کند که چگونه می‌توانیم در حین مراقبت از اصول و قوانین سرمایه سالم را در محیط اقتصادی و فرهنگی خود فعال‌تر کنیم؛ چراکه به طور طبیعی این نقطه، نقطه تحرک اصلی خواهد بود. 

صالحی تصریح کرد: با توجه به شرایط، طی دو سال گذشته شاهد اختلالات کلی در منابع عمومی و در همه حوزه‌ها بوده‌ایم؛ اما در عین حال خواسته‌های خود را با سازمان برنامه و بودجه مطرح کرده‌ایم و بر این مساله تاکید کردیم که شرایط اصحاب رسانه خاص است و باید به آن بیش از پیش توجه کرد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: ما شرایط کشور را درک می‌کنیم، شرایط اصحاب رسانه را نیز می‌فهمیم. منابع عمومی هم تزریقات خود را یافته و تاثیرات خود را گذاشته است؛ بر این اساس در  سال ۹۶ و ۹۷ وضعیت بیمه اصحاب رسانه مطلوب بود و تعداد بیمه‌شوندگان در سال ۹۷ دو برابر سال ۹۵ بوده است و حدود ۸۰ درصد افزایش یافته است؛ اما فاصله بین نیاز و این ارقام باعث شده فشارهایی به دولت و اصحاب رسانه وارد شود.

وزیر ارشاد با اشاره به وضعیت تالار مرکزی شیراز گفت: از آنجاکه حجم سرمایه‌گذاری در این زمینه بالاست، اگر بخواهیم طرح را با منابع دولتی تکمیل کنیم، باید زمان بسیاری را طی کنیم؛ بنابراین مصوبه شورای شهر و حمایت شهرداری را جلب کرده‌ایم و جلسات بسیاری را برگزار کرده‌ایم که امیدواری‌هایی را برای تسریع در ساخت این مجموعه ایجاد می‌کند.

به گفته وی تالار مرکزی شیراز تا پایان دولت تدبیر و امید به سرانجام خواهد رسید.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: دولت فرهنگ و ارشاد اسلامی گردشگری وزارتخانه تخت جمشید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۲۵۰۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت فیلم تاریخی جدید در ایران

به گزارش صدای ایران از ایرنا از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدمهدی اسماعیلی بامداد چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه به منظور شرکت در ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی بین فرهنگی در باکو عازم آذربایجان شد و جمعه ۱۴ اردیبهشت ماه در آخرین روز از سفر خود از موزه تاریخ ادبیات شهر باکو بازدید کرد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه این بازدید ضمن برشمردن شخصیت‌های مشترک فرهنگی دو کشور گفت: به مفاخر بزرگ به عنوان زمینه‌های همگرایی بین دو کشور نگاه می‌کنیم؛ اینها جزو میراث مشترک فرهنگی ما به‌شمار می‌روند، ما قرن‌ها کنار یکدیگر زیست کردیم، این ظرفیت‌ها باید باعث افزایش برادری‌ها و همگرایی‌ها باشد نه اینکه موجب واگرایی شود.

وی با بیان اینکه هر کس تلاش کند تا این بزرگان را دست مایه واگرایی قرار دهد حتما دچار اشتباه راهبردی و خطای محاسباتی شده است، افزود: به میراث مشترک فرهنگی با کشور‌های همسایه به عنوان میراث مشترک تاریخی نگاه می‌کنیم و به آنها می‌بالیم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: علاقه‌مند هستیم برای این مشاهیر فیلم‌های مشترک تولید کنیم؛ در ترکمنستان برای مختومقلی فراغی همین کار را می‌کنیم، در پاکستان نیز برای اقبال لاهوری کاری را در دست اقدام داریم؛ در سفر هفته گذشته به پاکستان برادران و خواهران پاکستانی به ویژه در شهر لاهور از این موضوع استقبال کردند.

اسماعیلی با بیان اینکه همه اشعار نظامی به زبان فارسی است و میراث مشترکی بین دو کشور به‌شمار می‌رود، افزود: امیدواریم ساخت مجموعه جدیدی را برای حکیم نظامی آغاز می‌کنیم؛ در همین راستا از همکارانم در وزارت فرهنگ جمهوری آذربایجان دعوت کردیم تا ما را در ساخت فیلم سینمایی در این باره کمک کنند.

موزه تاریخ ادبیات شهر باکو در قسمت قدیمی‌این شهر قرار دارد.

دیگر خبرها

  • تور‌های بازدید از نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشور‌ها را فعال کنیم
  • تورهای بازدید نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشورها شوند
  • ما میراث‌دار فرهنگی اصیل و غنی هستیم/ وظیفه داریم یگانه بودن جایگاه شیراز را پاس بداریم
  • ساخت فیلم تاریخی جدید در ایران
  • کنسرت سامان احتشامی دو شب دیگر تمدید شد/ پنج شب اجرا در تالار رودکی
  • تعطیلی اماکن تاریخی در سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • شیراز میراث‌دار فرهنگ غنی و شهر انسان‌های معتدل است
  • مرمت بانیه تاریخی استان مرکزی شتاب می‌گیرد
  • راهیابی ماندستان به جشنواره رسانه‌ای میراث فرهنگی
  • پروژه تالار مرکزی سنندج با پیشرفت مطلوبی در حال انجام است